بازدید دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ از بیست‌وسومین نمایشگاه هامکس

به همت انجمن علمی – دانشجویی مهندسی صنایع، مدیریت صنعتی بازرگانی و مدیریت مالی و با همکاری دفتر همکاری‌های علمی و ارتباط صنعت و جامعه دانشگاه، دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ روز پنجشنبه و شنبه ۴ و ۶ آبان از بیست‌وسومین نمایشگاه هامکس بازدید کردند.

دانشجویان با حضور در بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی هامکس که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود، با آخرین دستاورهای علمی و فناورانه مرتبط با لوازم خانگی، کسب‌وکارهای این حوزه و نحوه عقد قرارداد همکاری با فعالان این بخش آشنا شدند و تبادل اطلاعات بین دانشجویان و تولیدکنندگان و فعالان این بخش صورت پذیرفت. دکتر ابراهیم حاج‌خان‌میرزای‌صراف، مدیر گروه رشته مدیریت مالی دانشگاه علم و فرهنگ، ضمن همراهی دانشجویان در این بازدید، آن‌ها را با صنعت لوازم خانگی به‌عنوان یک صنعت میان‌‌رده آشنا کرد و سابقه هفتادساله کشور در این صنعت را برای آنان تشریح کرد.